Humancell Technology Kft.

1087 Budapest, Fiumei út 7.

e-mail: info@humancell.eu
ügyfélszolgálat: +36 (1) 323 2418
fax: +36 (1) 323 2419

slideslideslideslideslide

Fagyasztva tárolás

Az őssejt készítményeket fagyasztózsákokban és ampullákban több egységre osztva tároljuk a többszöri felhasználás vagy laboratóriumi körülmények között történő őssejt-szaporítás, valamint a felhasználás előtt szükséges vizsgálatok elvégezhetőségének biztosítása érdekében. Az őssejt készítmények fagyasztva tárolása egyedileg azonosítható módon a folyékony nitrogén gőz fázisában -180°C-on történik.

Az őssejtek ezen a hőmérsékleten elvileg korlátlan ideig megőrzik előnyös tulajdonságaikat. Az őssejt-készítmények megőrzését minimum 20 éves időtartamra vállaljuk. A szerződés a határozott idő lejártakor meghosszabbítható. Felhasználási igény esetén a készítményt, díjmentesen, speciális cryo-szállítóeszközzel szállítjuk át a bármely transzplantációt végző európai intézetbe.

Az őssejt készítményeket a felhasználása során elengedhetetlenül szükséges részletes kísérő dokumentációval tároljuk el. A dokumentáció tartalmazza az őssejt készítménynek a fagyasztást követő tényleges vérképző őssejt tartalmának valamint a sejtek életképességének a meghatározására irányuló vizsgálatok eredményeit is. Ezek a vizsgálatok és dokumentációk intézetünkben a mindenkori alapszolgáltatás részét képezik.