Humancell Technology Kft.

1087 Budapest, Fiumei út 7.

e-mail: info@humancell.eu
ügyfélszolgálat: +36 (1) 323 2418
fax: +36 (1) 323 2419

slideslideslideslideslide

Laboratóriumi feldolgozás

A minták feldolgozását az uniós normák valamint szakmai irányelvek szigorú betartása mellett, a legkorszerűbb technológiai eszközökkel és sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek közreműködésével végezzük.
 
A köldökzsinórvér mintát a mintavételt követő 48 órán belül feldolgozzuk. Speciális volumenredukciós eljárást alkalmazunk a világ legnagyobb, New York-i székhelyű vérbankja által is ajánlott módszer szerint (Processing and cryo preservation of placental/umbilical cord blood for unrelated bone marrow reconstitution, Proc. Natl. Acad. Sci. USA, vol.92, pp.10119-10122, October 1995.). A magvas sejtek koncentrálását követően az őssejt-készítményeket több egységre osztva fagyasztózsákokba és ampullákba töltve készítjük elő a mélyfagyasztásra.
 
A köldözsinórvér feldolgozásához laboratóriumunk a svájci Biosafe cég Sepax technológiáját alkalmazza. A Biosafe és a Sepax piacvezető a köldökzsinórvér feldolgozás és a regeneratív medicína területén. A technológia a legmagasabb minőségi követelményekkel és a legmodernebb eljárással, zárt rendszerben dolgozza fel a mintákat, amely kizárja a laboratóriumi fertőződés veszelyét. Több mint 700.000 mintát dolgoztak már fel ezzel a technológiával világszerte. A Sepax előnye, hogy teljes mértékben automatizált, reprodukálható és az emberi szubjektivitást kizáró módon készíti elő a mintákat a mélyfagyasztásra. A köldökzsinórvér feldolgozás ezzel a technológiával megfelel a GMP (good manufacturing practice/helyes gyógyszergyártási gyakorlat) laboratóriumi elvárásoknak.
 
A köldökzsinór minta feldolgozását a mintavételt követő 72 órán belül megkezdjük. A köldökzsinór darabból (a Wharton kocsonyából és az erek falából) mesenchymalis őssejt-készítményt állítunk elő. Az előállított őssejt-készítményeket ampullákba töltve készítjük elő a mélyfagyasztásra.