Humancell Technology Kft.

1087 Budapest, Fiumei út 7.

e-mail: info@humancell.eu
ügyfélszolgálat: +36 (1) 323 2418
fax: +36 (1) 323 2419

slideslideslideslideslide

Szolgáltatásunk

Teljes körű és megbízható szolgáltatás! 2013.02.07.

A méhen belül a magzat vére a köldökzsinóron és a méhlepényen keresztül keringve veszi fel az oxigént és a tápanyagokat. A köldökzsinór a legfontosabb összekötő kapocs a baba és az anya között. Két artéria és egy véna található benne, amelyek egy kocsonyás anyagba (Wharton kocsonya) vannak ágyazva.

Mind a köldökzsinórvér, mind pedig a köldökzsinór kellő mennyiségű, és jó minőségű, nagy önfenntartó képességű, fiatal őssejtet tartalmaz, amelyek alkalmasak lehetnek későbbi orvosi felhasználásra. A köldökzsinórvérből jellemzően haemopoetikus őssejtek, míg a köldökzsinórból (a Wharton kocsonyából és az erek falából) jellemzően mesenchymalis őssejtek nyerhetők ki.

A haemopoetikus őssejtek orvosi felhasználása számos betegségben már rutinszerűen történik és megszámlálhatatlan azoknak a kutatási programoknak a száma, amelyek egyre közelebb kerülnek a különféle betegségek haemapoetikus vagy mesenchymalis őssejtekkel való sikeres gyógyításához.

Minden gyermek születésekor a köldökzsinórvérből és a köldökzsinórból pótolhatatlan értékű őssejtek gyűjthetők és őrizhetők meg későbbi orvosi felhasználásra. Egyszeri és vissza nem térő lehetőség ez az újszülött gyermek és családja számára. A Humancell Őssejtbank teljes körű és megbízható szolgáltatással segít abban, hogy Ön is élni tudjon ezzel a lehetőséggel!